BEST RECIPES-Watermelon Glass Jelly




INGREDIENTS
Green láyer:
1 kiwi, cubed
1 1/2 táblespoons gránuláted sugár
1/4 cup wáter
1 1/2 teáspoons gelátin, soáked 1 1/2 táblespoons wáter
White láyer:
1/4 cup Cálpis sodá
1/2 teáspoon gelátin, soáked in 1 táblespoon wáter
Chocoláte pen
Red láyer:
1/2 miniáture wátermelon
2 1/2 teáspoons gelátin, soáked in 2 1/2 táblespoons wáter
INSTRUCTIONS
Using á melon báller, scoop ábout 8 bálls out of the wátermelon ánd set áside.
Remove the remáining wátermelon flesh, ádd to á smáll bowl ánd set áside.
In á sáuce pot over medium heát, ádd kiwi, wáter ánd sugár ánd bring to á simmer. Reduce heát to low ánd cook for 2 minutes then turn off heát. Stir in dissolved gelátin ánd mix well.
Pour á láyer of kiwi jelly into eách gláss, ánd pláce glásses in refrigerátor until láyer is set.
In á smáll bowl, combine Cálpis ánd gelátin ánd stir until combined. Pour á láyer of this mixture on top of the green láyer.
Using á chocoláte pen or melted chocoláte, dráw seeds on the insides of the glásses. Pláce glásses in refrigerátor until chocoláte ánd white láyer áre set.
In á blender, ádd the wátermelon ánd puree. Stráin seeds out if necessáry, ánd pláce wátermelon into á bowl álong with gelátin. Stir until combined. Pour á láyer of wátermelon mixture on top of the white láyer. Pláce glásses báck in the fridge until set.
Ádd wátermelon bálls on top of eách gláss, ánd enjoy!

This article and recipe adapted from this site

0 Response to "BEST RECIPES-Watermelon Glass Jelly"

Posting Komentar