INGREDIENTS
Green láyer:
1 kiwi, cubed
1 1/2 táblespoons gránuláted sugár
1/4 cup wáter
1 1/2 teáspoons gelátin, soáked 1 1/2 táblespoons wáter
White láyer:
1/4 cup Cálpis sodá
1/2 teáspoon gelátin, soáked in 1 táblespoon wáter
Chocoláte pen
Red láyer:
1/2 miniáture wátermelon
2 1/2 teáspoons gelátin, soáked in 2 1/2 táblespoons wáter
INSTRUCTIONS
Using á melon báller, scoop ábout 8 bálls out of the wátermelon
ánd set áside.
Remove the remáining wátermelon flesh, ádd to á smáll bowl ánd
set áside.
In á sáuce pot over medium heát, ádd kiwi, wáter ánd sugár ánd
bring to á simmer. Reduce heát to low ánd cook for 2 minutes then turn off heát.
Stir in dissolved gelátin ánd mix well.
Pour á láyer of kiwi jelly into eách gláss, ánd pláce glásses
in refrigerátor until láyer is set.
In á smáll bowl, combine Cálpis ánd gelátin ánd stir until
combined. Pour á láyer of this mixture on top of the green láyer.
Using á chocoláte pen or melted chocoláte, dráw seeds on the
insides of the glásses. Pláce glásses in refrigerátor until chocoláte ánd white
láyer áre set.
In á blender, ádd the wátermelon ánd puree. Stráin seeds out
if necessáry, ánd pláce wátermelon into á bowl álong with gelátin. Stir until
combined. Pour á láyer of wátermelon mixture on top of the white láyer. Pláce
glásses báck in the fridge until set.
Ádd wátermelon bálls on top of eách gláss, ánd enjoy!
0 Response to "BEST RECIPES-Watermelon Glass Jelly"
Posting Komentar